Friday, 2019-07-19, 10:55 AM
Section categories
ОЦЕНКА
Rate my site
Total of answers: 16
ВПИСВАНЕ
Main » Articles » My articles

ИСТИНАТА ЗА ХИТЛЕР
Кой всъщност е ХитлерОфициалната история представлява вид було, за да се скрие истината за онова което в действителност се случва. И когато булото се вдигне, отново и отново се вижда, че официалната версия не е истинската, и че даже тя е била напълно 100 % погрешна.

На 20 Април 1889 г. е роден Адолф Ротшилд. Или ... Ши(е)кел-Грубер, Хидлер, Хютлер и Хитлер според последователно следващите имена в рода му ! Раждането става в Браунау на Ин, на границата между Германия и Австрия. 
 
Баба му Мария-Ана Шикелгрубер (истинско име Шекел-Грубер) ражда баща му Алоиз през 1837 г. на 42-годишна възраст. Тя е била прислужница в дома на банкера Соломон Ротшилд, втория син на основателя на династията. По това време жената на Соломон е била скарана с него и си живяла в Париж. Мария-Ана разбира се, е прокудена бременна от къщата на Ротшилд, и ражда единственото си дете, сина си Алоиз, в една бедна планинска хижа, в района на Дьолерсхайм, до сегашната граница между Австрия и Чехия. Все покрай границите ...

В 1842 г., когато Алоиз е на 5,  Мария-Ана  се омъжва за Йохан Хидлер - бедняк и скитник. Между другото съпругът на майка  му, НИКОГА не осиновява Алоиз. Според някои Хидлер е чешки евреин. Алоиз обаче живее при брата на Йохан Хидлер - Йохан Непомук Хютлер - който е доста заможен. Двама братя с еднакви имена (Йохан), но с различни, макар и близки фамилии (Хидлер - Хютлер) !!!

Мария-Ана умира през 1847 г., когато Алоиз е 10-годишен. Йохан Хидлер си отива през 1857-ма. Алоиз Шекелгрубер се оженва за 14 години по възрастна от него, 50-годишна стара мома Анна Гласъл. С този брак той си оправя материалното положение и става скъпо-платен митнически чиновник.

Чак в 1876 г. когато Алоиз е на цели 39 години, отгледалия го Йохан Непомук Хютлер намира 3-ма неграмотни "свидетели", които пред местния свещенник Йозеф Цанширм, слагат "подписите" си, че именно той Хютлер, а не брат му Хидлер е бащата на Алоиз ! "Подписите" всъщност са по 3 кръстчета от всеки ... общо 9 кръстчета ! И така ... от 1 Януари 1877 г. Алоиз Шекелгрубер вече не е "копеле" и става Алоиз Хитлер. Защото при изписването на фамилията ХЮТЛЕР, станало "грешка" и тя била трансформирана в ХИТЛЕР !!! Защо?! Ами, че разбира се. Думичката Хитлер се скандира много по-лесно от Хютлер ...

Ново-появилия се Алоиз Хитлер започва да ... 19-год. си прислужница Франциска Матцелсбергер. През 1882 г. тя му ражда незаконен син, пак Алоиз - Алоиз Матцелсбергер. През Април на следващата 1883-та умира жена му Анна, и веднага през май същата година Франциска става 2-ра законна съпруга на Алоиз Хитлер. Синът им Алоис Матцелсбергер веднага е прекръстен на Алоиз Хитлер. През юли пак същата година Франциска ражда и дъщеря - Анжела Хитлер. Тогава Франциска се разболява тежко от туберкулоза.

По това време, селския бик спи и с  незаконната си дъщеря Терезе, родена от негова бивша любовница. От Анна той няма деца. Терезе му ражда син, който същевременно му е и внук !!!  Но и това не е всичко ...

Когато 2-та му жена пада на легло, Алоиз Хитлер започва да ... и новата си прислужница Клара. Клара обаче е дъщеря на Йоханна Пьолцл. Коя е Йоханна Пьолцл ? Ами това е дъщерята на "баща" му - Йохан Непомук Хютлер, от законната му жена Ева Мария Декер. Тоест Йоханна е полу-сестра на Алоиз, а нейната дъщеря Клара му е племенница !

Та ... значи Клара Пьолцл е племенница на Алоиз ! И е 23 години по-млада от него !! Оказва се, че Клара е бременна от своя вуйчо !!! Този път смъртта на Франциска идва овреме, и Клара е 3-та законна съпруга на въпросния селски бик. Между другото Клара до смъртта му (1903), си му вика - "вуйчо"

Клара ражда общо 6 деца на вуйчо си ... Както самата тя, така и нейните деца се падат внуци на Йохан Непомук Хютлер !!! От тях 4 (Густав, Ида, Отто, Едмунд) умират още малки. Остават живи само две :

1) 6-то дете Паула Хитлер (1896 - 1960)
2) 4-то дете Адолф Хитлер (1889 - 1945 ?)

Наистина не е за вярване, че Адолф Хитлер и нацистите са били създадени - основани като партия от Ротшилдови. Именно те ги доведоха на власт в Германия, посредством оръдия като Илюминатските тайни общества, действащи в Германия: Туле обществото и Врил обществото. Ротшилдови финансираха Хитлер посредством "Бенк ъф Ингланд”, както и някои други американски и британски финансови източници – Ротшилд, Кун, Льоб – банки, които преди това бяха финансирали руската революция.

В основата на финансирането на Хитлеровата кампания и военна машина стоеше химическия гигант И. Г. Фарбен, които имайки американско разклонение бяха управлявани от лакеите на Ротшилдови – Вартбургови /Варбург/.. Пол Вартбург, който управлява еднолично Централната банка на Америка, Федералния резерв през 1913 г. присъства в борда на американската И. Г. 

Наистина И. Г. Фарбен осигуряваща робска работна ръка в концентрационните лагери на Аушвиц, бе поделение на Стандарт Ойл, който пък е притежаван от Рокфелерови, но в действителност Рокфелеровата империя беше изградена със съдействието на Ротшилдови. По този въпрос може да видите "Истината ще ви направи свободни” и "Най-голямата тайна”, където в детайли са показани някои факти. 

Ротшилдови притежават също немските информационни агенции по време на двете световни войни и така контролират притока на информация към Германия, както и информацията, която излиза от Германия. Когато съюзническите войски навлизат в Германия, те откриват, че фабриките на Фарбен представляващи сърцевината на Хитлеровата военна машина не са били ударени ни от една бомба, въпреки масовите бомбардировки, както това се случва с фабриките на Форд, друг един илюминатски поддръжник на Хитлер. А в същото време останалите заводи са били изцяло разрушени от бомбардировките.И така силата, която стои зад Адолф Хитлер, това е силата на Илюминатите, представена от Ротшилдови в случая!Майката на Хитлер, Клара Пьолцл, по дядо - ХютлерБащата на Хитлер, Алоиз Шекел-Грубер (Ротшилд)Сестра му Паула


Полу-братът на Хитлер, Алоиз Матцелсбергер,
(по-късно Хитлер) от втората жена на Алоиз - Франциска1 Шекел-Парична единица в Израел

Category: My articles | Added by: Bezpartien (2012-08-25)
Views: 8050 | Comments: 7 | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: