Sunday, 2024-03-03, 8:39 AM
ОЦЕНКА
Rate my site
Total of answers: 16
ВПИСВАНЕ
Main » 2013 » October » 11 » Защо ненавиждаме Сталин
11:47 PM
Защо ненавиждаме Сталин

Сталин это имя штурмовое


Йо̀сиф   Висарио̀нович   Ста̀лин

18.12.1879год.-05.03.1953год.Някой задавал ли си е въпроса защо не навиждаме Сталин?


Някой ще кажат защото по времето на Сталин имаше само ГУЛАГ!

По негово време нямаше МВФ, ЕС, БСП, ПЕС, СДС, РЗС, ГЕРБ, АТАКА, ЕООД, ООД, СД, АД, ЕБВР, ДДС, БТ…
Нямаше СПИН, ЛСД, НАТО и СБ. Нали Сталин беше ТИРАН и ДЕСПОТ! За развитието на деспотизма се строяха училища, болници, родилни домове, детски градини, театри, стадиони, библиотеки, селски клубове, читалища, университети, фабрики, заводи, канали за вода и напояване, електростанции, атомни реактори, кораби.

А за укрепване на тиранията и култа към личността към Сталин бяха нужни учени, инженери, архитекти, строители, пилоти, машинисти, лекари, учители, студенти, военни, миньори, металурзи, комбайнери, трактористи, тъкачи, предачи, художници, писатели, леяри, фрезисти, агрономи, механизатори, изобретатели.
 

На него не му трябваха политолози, говорители, PR-и, прес-аташета, омбудсмани, спамери, полицаи, кметове, мениджъри, трейдъри, брокери, хакери, мерчандайзъри, аутсорсъри, супервайзъри, кастинг-директори, клип-мейкъри, креативни, изпълнителни, линейни, главни, генерални и канални продуценти, ясновидци, гледачки, шамани, вещици, магове, магьосници, клоуни, екстрасенси, имажинисти, хумористи, пародисти, есеисти, галеристи, ексхибиционисти, воайори, консуматори, наркомани.

А тези някой знаят ли че???

1. Сталин запазва териториалната цялост на България след Втората световна война.
2. Сталин не допуска поглъщането на България от Югославия.
3. Сталин възстановява Българската Патриаршия.
4. Сталин не допуска разформироването на тракийските дружества и ВМРО.
5. Сталин предоставя стоков, (не паричен) кредит от 4+4 милиарда рубли за България, когато собствената му страна е още в руини.
6. Сталин опрощава дълговете на България към царска Русия, която поема разходите за признаване на независимостта на България през 1908 година.

Гръбнакът на Русия е пречупен от главорезите на Лев Троцки, въоръжени с американско оръжие. До 1922 година са ликвидерани с нечовешка жестокост поне 30 милиона руснаци, украинци и белоруси. Четете спомените на Троцки, който сам се хвали с американския си брониран влак. Много мръсна и подла роля играят чешките легиони, които предават бялото движение.

Сталин спасява Русия и другите народи на СССР от пълно унижожение като унищожава най-бесните троцкисти. Останалите мимикрират в отявлени Сталинисти и продължават саботажа. СССР беше унищожен от подривна дейност и предателството на най-високо ниво на на лица като Андропов и Горбачов.
Иска ми се и днешните управници, "за укрепване на властта си", да направят така, че в страната да се раждат повече бъдещи войници, лекари, селяни, учени, учители. Да принудят  телевизията да не се гаври повече с хората, да прекратят култа към алчността и разврата. Да се обърнат към традиционните ценности, върху които България се е крепяла от векове. Да решат наистина да се се борят в нарко-мафията и корупцията.
 Виждаме сега в какво се превърна Русия и България след победата на "свободата" по време на перестройката. Криминалната суб-култура на "социално близките" през 90-те години превърна Русия в страна на тържествуващата простотия. Блатни песни, псувни и т. н. "еротика" по театралните сцени, бездарни режисьори се гаврят с класиката, сексуални перверзници се "само-изразяват". За телевизията дори не ми се говори... И за това ли е виновен Сталин, а не днешните "демократи"?

Някой пак ще кажат че при Сталин имаше само ТЕРОР и УЖАС! Нищо друго освен терор и ужас!

 Нямаше улични престрелки и взривове по летища. Децата и учениците не се пребиваха, избиваха и разчленяваха в свободното си време. Нямаше свещеници, купуващи си сексуални услуги в Църквата. Нямаше кражби на общонародно имущество и корупция. Нямаше проблеми при осъзнаването на националната принадлежност, каквато и да е тя.
 
Ромите не се обиждаха, когато ги назоваваха цигани. Нямаше облекчаващи вината обстоятелства за насилници и убийци на деца. Нямаше скитащи деца с венерически болести, които за една доза продават телата си по гари и по мазета. Нямаше социални мрежи с детска порнография. Нямаше книги, в които ученици ядат екскрементите на учителя си.
Нямаше ги чеховите "Три сестри”, предлагащи орална любов на сцената. Нямаше силиконови гърди и пиърсинг на гениталиите, необходими, за да се реализират подрастващите като личности. Нямаше производство на гумени фалоси и вибратори. Нямаше изкуствени форми на оплождане и бебета в епруветки, поради факта, че мъжете искат да се търкалят само с мъже, а жените – само с жени. Отсъстваха лубриканти, антидепресанти, целеви грантове, икономиката на преходния период, подобрители на вкуса, подсладители, сгъстители, телезрители, рейдъри и райдъри, емулгатори, арендатори, машинатори, трендове, брендове, борси; ексклузивност, елитарност, култовост и знаковост, афтърпартита, инсталации и биеналета, аперитиви, диджестиви и сугестиви, рекламни паузи, тампони, йогурт, биг-макове, клубни сандвичи, мегамолове, тъч-скрийнове, стабилизиращи фондове, офшорки, финансови паразити и содомити, клиринги, консалтинги, интернет-банкинги, холдинги, шопинги…
Общо казано, нямаше ги всички тези забележителни, толерантни и политически коректни, базови и определящи живота вещи, които са толкова важни за нас, за съвременните, хармоничните, просветените и уважаващите себе си хора.

Сега е модерно да се скандира и сере по градинките,на всички избори да се ходи под строй като на заколение,и да се избира по-малкото зло от едно и също зло!

Едно е несъмнено: Сталин е бил държавник от много голям мащаб. Изтъкнат геополитик и дипломат, с когото дори Чърчил изпитвал трудности да преговаря. Трябва да се отбележат нивото и мащаба на хората по онова време в световната политика - Чърчил, Рузвелт, де Гол, Хитлер... Явно техният мащаб е несъизмерим с днешните Буш, Обама, Саркози и Меркел.

Внушават ни, че Сталин бил "кървав тиранин, източен деспот, хитър, по азиатски коварен кремълски кавказец", чиято патологична жестокост превърнала Русия в концлагер и довела до гибел милиони невинни хора.

Точно в това е въпросът: световният интернационал на лихварите мрази Сталин именно, защото той попречил тези планове да се осъществят напълно. И съумял да изтреби онези, които трябвало да изпълнят плановете докрай: Троцки и другите от шайката "демони на революцията".Не е ли странно как учудващо точно си съвпада отношението към Сталин на "цивилизования Запад" и на руските либерали, за които Сталин е въплъщение на вселенското зло, виновник за всички беди? И именно сега, когато руската държавност е подложена на страшни удари, а руският народ намалява с по 1 милион души годишно, ни устройват поредната истерична "десталинизация". Отдавна е забелязано, че всички кампании по "десталинизация" са свързани с разрушителни последици .
 
Напоследък дори някои американски историци, работейки с документите, стигнаха до извода, че целият доклад на Хрушчов на ХХ конгрес е лъжа. Американският историк Фер в книгата си въз основа на документи доказва, че в доклада на Хрушчов всичко (подчертавам - ВСИЧКО!) е абсолютна лъжа и няма нито думичка истина.Именно партийните функционери, според много документи, са инициатори на "големия терор".

"Колкото по-голяма е една лъжа толкова тя е по-невероятна и следователно е по-лесно да се приеме като истина." - Гьобелс


Умопомрачително е, как огромни глупости се тиражират масово и как хората се хващат, вярват им и ги повтарят.
Такива са методите на хуманния запад. Лъжата преди всичко. А ако си с нова кола, вратовръзка и лъснати обувки всички ще ти вярват и особено ако лъжата е грандиозна, както е казал Гьобелс.  Това са нашите нови съюзници. От тях вземаме пример. Защо се учудвате тогава, че резултатите ни са такива каквото са?
 
Заключение

Мисля, че е ясно, че масовите сталински репресии са мит, пропагандна лъжа. Мит съчинен и поддържан напълно злонамерено. Мит който е част от кампанията за злепоставяне на съветския социализъм и на социализма въобще, част от Студената война, част от войната на капитализма срещу човечеството и социалния прогрес. Мит който има за цел да сломи духа преди всичко на руснаците. На руския народ който изобрети нова функционираща икономическа система, която все още държи рекорда по икономически растеж. Система която в рамките на едно поколение преживя най-тежката война в историята и въпреки това успя да осъществи индустриализация каквато капитализма е градил повече от 100 години и то с помощта на колониално подтисничество. Това е непростимо. То може да бъде унищожено само с лъжи. 

Views: 2646 | Added by: Bezpartien | Rating: 5.0/6
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: