Friday, 2019-07-19, 10:49 AM
ОЦЕНКА
Rate my site
Total of answers: 16
ВПИСВАНЕ
Main » 2014 » January » 17 » ПРЕОБРАЗУВАНЕТО НА КАПИТАЛА-СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ-ДЕМОКРАЦИЯ
2:43 PM
ПРЕОБРАЗУВАНЕТО НА КАПИТАЛА-СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ-ДЕМОКРАЦИЯ
ПРЕОБРАЗУВАНЕТО НА КАПИТАЛА-СОЦИАЛДЕМОКРАЦИЯ-ДЕМОКРАЦИЯ



За да сме наясно какви отговори търсим за случващото се в страната,трябва да сме на ясно и какви в същност са социалдемократите,които всички наричат комунисти.
Може би много хора не са се замисляли над разликата между марксизъм-комунизъм-социализъм и социалдемокрация!За по лесно търсим обяснение за тълкуванието социалдемокрация в Уикипедия и какво намираме там!

Социалдемокрацията е политическа идеология, която се заражда в края на XIX век от социалистическото движение. За разлика от марксизма, чиято цел е премахването на капитализма, то цел на социалдемокрацията е преобразуването му и премахването на неговите недостатъци.
Да повторим за не-разбралите-Социалдемокрацията е Преобразуване на капитализма  и премахването на неговите недостатъци.
Като се замисля над горното тълкувание,излиза че единственото което се е променяло в България след освобождението от османско робство,са мантрите,или инструментите за манипулиране на съзнанието на човек,но не и идването на желана промяна.
Какво имам в предвид!
Достатъчно е човек да се порови в историята за да разбере следното!
1944та социалдемократите които вие наричате комунисти,а всъщност са агентура на полицията,преобразуват капитала от едноличен в държавен,управляван от така наречената номенклатура която управлява средствата на труда.
Държавен капитализъм какъвто беше насаден от буржоазията.Такъв какъвто беше до 1989год.Какво означава държавен капитализъм?Търсим отново Уикипедия!
При държавния капитализъм често частната собственост е експроприирана по силата на някаква идеологическа индоктринация (примерно под лозунга "от ръцете на експлоататорската класа"), като цялата собственост (без личната която е неотчуждима и по своята правна природа) ведно с всички средства за производство се съсредоточават в ръцете на един капиталист - държавата, управлявана в повечето случаи от партийна върхушка и номенклатура.
Номенклатурата същата буржоазна прослойка направила Преобразуването.

Всички и до днес вярват във измислицата за някакъв комунизъм социализъм а излиза че истината е друга.
Димитър Благоев не създава Българска социалистическа партия, а Българска социалдемократическа партия, но от марксистки тип. Димитър Благоев заедно с другарката си Вела Благоева, без която той е бил пълна нула, по-късно решава, че партията му ще приеме ленинската идеология, и я прекръства на Българска комунистическа партия тесни социалисти. Тя е забранена на 2 април 1924 година от Върховния касационен съд по нареждане на цар Борис III. Тогава истинските, автентичните комунисти са разбити. От 1923 година до 9 септември 1944 г. се е водела кървава гражданска война в България.

През 1926 г. полицейските величия Пане Бичев, който е бил братовчед на майката на Георги Димитров, Тодор Икономов, Никола Гешев дават съвет на Борис III БКП да бъде възобновена под друго име – Българска работническа партия. Царят дава разрешение да бъде създадена работническа партия, като в нея трябвало да влязат и хора от бившата БКП-тесни социалисти. През 1927 г. е първият конгрес на новата политическа сила, като половината делегати са били агенти на полицията. Те са били избрани заедно с другите за ръководители на работническата партия.

През 1928 г. се провежда учредително събрание за създаване на Работническа комунистическа младеж. Автентичният Българска комунистически младежки съюз (БКМС) е в нелегалност заедно с БКП-тесни социалисти. Полицията и тук си свършва перфектно работата – половината от членовете на РМС също са полицейски агенти. До този момент освен БКП-тесни социалисти и БКМС ние нямаме друга чиста партия. През 1943 година се провежда конгрес на чистите комунисти, където обаче се решава те да се обединят с работническата партия. Така се появява БРП. По същия начин се обединяват и младежките организации. Това води до ситуацията, в която в БРП влиза цялата полицейска агентура и овладяват БКП. Така фашистката власт и полицията имат пълно господство над БРП.

- След това фашистите внедряват свои хора и в Коминтерна, при Георги Димитров. Имало е агенти сред политемиграцията ни, включително и в Съветския съюз, както и в затворите, концлагерите и в партизанските отряди.
При всяка атака, която е планувана срещу фашистите, винаги партизаните ги е очаквал дъжд от куршуми. Това означава, че хора от партизанските редици били техни агенти и ги предупреждавали.
След 1944 г. полицейските агенти заемат ръководните постове в партията.
За това да не ви е чудно как така пишман комунистическите величия на Гешев станаха първи капиталисти днес.
Партията е била в ръцете на фашистките ръководители. Идва Георги Димитров – някакъв си самозванко, който неясно как и кога сменя името на партията от БРП на БРП(к). А всъщност такава партия не е учредявана, такава партия няма, но тя прави поразии. Нейните хора македонизираха Пиринска Тракия.

Знаете ли как са бити и клани българите там – един път, за да ги пишат македонци, после пак ги биели, за да ги пишат българи. На Петия конгрес през 1948 г. тя е кръстена БКП без участието на БКП–тесни социалисти. До 1990 г. тази партия реално не е регистрирана.
Тогава кой ни е управлявал?!
Отговорът е - полицията.

- Вярно ли е, че Тодор Живков никога не е бил партизанин?

- Да, вярно е, че никога не е бил партизанин. Винаги, когато Тодор Живков се е появявал някъде, той се е явявал в ролята на пратеник на полицията.
Живков е работел в държавната печатница.

Когато там е ходил Никола Гешев, началник на отделение „А" на Обществената безопасност, която по-късно е наследена от Държавна сигурност, винаги викали Живков в кабинета на директора на печатницата. След това веднага започвали арести и гонения.
 

Какво се случва с активистите на автентичната БКП?

- През цялото време те са били отстранявани от постове. Били дискриминирани. Лагерът в Белене е бил пълен повече с комунисти, отколкото със земеделци и фашисти. Даже фашисти там почти нямало, защото те всъщност са заемали ръководни постове.


Докато баламите, отивали на фронта, за да ги избиват,полицейската агентура от своя страна се заема да възстановява партийните структури и младежки организации. Завзема и ръководните постове в общините и армията. Без звания ги правели висши офицери. Партията е в ръцете на фашистките ръководители.
Какво излиза от горното!?
Постовите места се държаха и се държат от полицейската агентура и буржоазията!


Ето къде се крие отговора на всичките ни въпроси скъпи сънародници,братя и сестри.Отговора се нарича Преобразуване,запомнете го и не се подавайте на манипулациите на разни пишман демократи ламтящи за повече блага на ваш гръб.Защото буржоазията никога не си е отивала от властта!Тя винаги ще ни омайва под формата на различни идеологии,каквато е и социалдемокрацията.Не вярвайте на лъскавата опаковка която ни поднасят на всички избори,а като я развием ревем и се оплакваме че пак са ни излъгали.

"Преоблякъл се Илия,огледал се пак в тия!"

Добре дошли в ЕС – обетованата земя, където ни доведоха юдео-масоните и еврейските пророци, начело със Соломон Паси!

Искахме свобода? Получихме я! Хайде сега да я ползваме , да ви видя! Нямате даже свободата да си садите домати на двора, казват ви колко трябва да ви е крива краставицата и колко да ви е обемът на тоалетното казанче. Искахме демокрация? Ей я, на ви я! Заедно с нея получихте зверски талибански капитализъм и пазарен фундаментализъм. Искахте права и възможности? Ето ви ги, радвайте им се! Сега имате всички права и всички възможности. Защо тогава не си печете задниците на Хаваите и на Ривиерата? Защо все още не живеете в дворци с лимузини и яхти? Защото са заети от същите които винаги са си били там,а ние ще продължаваме да се ровим в калта,каквато база за сравнение сме наследили от родителите си,а те от техните.

За всички прелести платихте с незначителни дреболийки, като например, гарантираните социална справедливост, равенство и солидарност, като правото да сте по рождение съсобственик на държавното богатство… Но майната им на тези глупости, нали така?

Какво сте недоволни тогава? Нали получихте вече всичко, което искахте? Да не би някой във Франция или Германия да има нещо повече от нас? Нали там имат същите закони, същите права, същата идеология? Всичко в ЕС е вече „хармонизирано". Защо тогава ревете и се оплаквате?Не сме ли ние тези които с гласът си на избори и толерантноста си даваме живот на един вмирисан политически труп?


Радвайте се и веселете се, защото още много са радостите ви, дето ви чакат в НАТО и Брюксел, под факела на Свободата, дето ви грее от другата страна на океана. И блажени верующите, дето не са се усъмнили във Вашингтон!


Съдбата на БСП от тук нататък е предопределена - като социалдемократическа формация тя ще продължи да служи на капитализма като социален коректив и да се използва от него в двупартийната му система за управление със сменящи се "лява” и "дясна” партии.
Б
ъдещето на променената БСП в семейството на ПЕС и СИ също е гарантирано, но тя ще последва общия упадък на западноевропейската социалдемокрация. Единственият положителен резултат от подобно развитие е, че със своя залез БСП ще освободи място за появата на нови автентично леви формации, каквито вече се зараждат в Европа и у нас. Въпросът, който обаче дълбоко вълнува всеки истински социалист е защо трябваше да се разбие една вековна партия с достолепна история, за да се започне всичко отначало? Не е ли все още възможно да се спре този процес, като отговорните за това другари достойно се оттеглят от партийното ръководство? Вероятният отговор е "едва ли, ако нещата предварително са планирани да станат точно така и ако успешно може да продължи манипулирането на електората с двусмисленото понятие "Българска социалистическа партия” и нейните разклонения от симбиозни партии.

Симбиоза (от гръцки: symbiosis съвместно живеене на два или повече организма) е взаимоотношение на определено равнище между два организма, от което те могат да имат едностранна или взаимна полза.Преобразуване не означава революция.
Ползата трябва вече да ни е до болка позната!
Който разбрал разбрал,който не е да продължава да се реди пред урните на социалдемократите и да подхранва един политически труп,който отдавна трябваше да бъде погребан.
 
Хрисимир Йоцов


Views: 1912 | Added by: Bezpartien | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: