Friday, 2019-07-19, 11:08 AM
ОЦЕНКА
Rate my site
Total of answers: 16
ВПИСВАНЕ
Main » 2013 » April » 20 » Избори ли...???
1:51 AM
Избори ли...???

Избори ли….???

 

Казват че сме вечно недоволни,вечно плюеме по някой,но това е само фактология,а на практика сме най покорните!Ако утре тръгнат да ни колят,ще се наредим на опашка да си чакаме редът,и даже ще има и такива,които ще искат да се прередят!

Върти ме се във една рамка,във която ни вкара именно същата бивша номенклатура на партийците,която на всички избори ни раздава шарени бонбони и лукчета и празни обещания,пък после вика,ако гласуваме и сме послушни  друг път ще ни  дадат повече!

Какво да очакваш от народ,който е тръгнал  да избира онези,които за 23 години го унищожиха като народ,и срещу които постоянно протестира?

Четем, гледаме, слушаме и така…..цяла година!

Събитията следват своя безумен ход, интервютата, новините, мненията заливат екраните, вестниците, радиото. Много информация, много нещо….народа се обърка. Обърка ли казахме? Не, те искат да се ПОБЪРКА, да се замотае, да не намери началото и края, за да може да влезе в клопката на собствената си немощ.

Но НЕ, господа УПРАВЛЯВАЩИ! Нито сме объркани, нито сме побъркани!

Все още имаме мозък в главите си, все още имаме сърца в гърдите си, все още имаме достойнство, макар и поогладняло, пооголяло, боледуващо и уморено.

Нас ни интересува фактът,че в България се шири КОРУПЦИЯ и ПРЕСТЪПНОСТ, засягаща висшите етажи на властта и ОТГОВОРНОСТТА, която управлението на властта трябва да поеме!

Интересува ни съдържанието, господа, СЪДЪРЖАНИЕТО! Кой от вас ще се осмели да се появи пред нас и да потвърди или да отрече ИСТИНА ли е това, което за всички нас е ежедневие?

И какво наблюдаваме?

Преяждане с власт от страна на управляващи, част от пишман-опозицията и на извадени от нафталина бивши политици и настоящи хрантутници на България.

То не бяха гласовете на платените помияри, изровени и нахранени до сито, за да имат глас да крещят.

То не бяха забравени политици, извадени от нафталина, потърсени от „будни" словоредци, за да дават мнения за хора, събития и явления – ще рекат, че докато бяха на власт всичко „втасаха", както казва народът, та взеха да дават ум и разум в сегашните времена!

Тъжно и страшно е – това е истината!

Къде сме ние в цялата тази работа, ние – НАРОДЪТ???

Спим, мълчим, глухо роптаем, боледуваме, умираме….и така…..ЦЯЛ ЖИВОТ!

Бихме отговорили, че сме там – в тефтерчето на Левски……В самотата на Ботев…..В огнения ад  на Петлешков…..в ужаса на Бенковски….

Не!

Ние сме тук и сега! Ние знаем и помним историята си!

Ние помним всички жертви, паднали за НЕЗАВИСИМОСТ, СВОБОДА, ДЕМОКРАЦИЯ на България!

Ние можем да мислим, чувстваме, анализираме. Ние можем сами да организираме своето настояще! Можем сами да определяме нашето бъдеще! Ние помним и МИНАЛОТО!

Искаме отговори на всички въпроси, поставени от нас – гражданите, дори и от плахите ни медии – за наша  радост започнаха да прегласят, горките!

Търпелив народ е нашият. Но с нас започнаха да се подиграват неприкрито, нагло и в самозабрава!

Един професор каза, че сме под " българско робство"…..

Ние ще докажем, обаче, че робството е отдавна отминало за нас явление, а всъщност….БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЕ СА БИЛИ РОБИ!

Народ, който е съхранил реч, писменост, култура, дух, история, държава,  съвест и морал НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РОБ!

Цялата официална политическа сган докара Българите дотук. Сега остава да видим докъде Българите ще докарат сганта.

А те даже и нехаят,не чуват,и защо да го правят?

Те сега строят укрития и убежища с вярата, че ще се спасят. Искаме да ги уверим, че някога, много отдавна други, много по-добри строители от тях също са строили. Цели планини са строили. Но не са успели да избегнат гибелта.

Четем, гледаме, слушаме….и така…..цели 68 години!!!

Шега няма. Нещата отиват на зле! В бивша България поскъпва всичко. Същевременно доходите на българите намаляват.Болшинството даже нямат такива! Животът поевтинява шоково и скоро нищо няма да струва.

Всичко е една игра на лъжи.Религия,наука,начин на живот,стандарти.

Народът ни може да няма развито обществено съзнание и политически модел, но има здраво чувство за самосъхранение!

Системата е такава. Законите се такива.Но трябва ли да оставаме безразлични? Всичко е направено така, че във властта да не може да попадне свестен и читав човек. Ако пък случайно, по силата на някакво недоразумение такъв човек все пак успее да влезе в политиката, той е изправен пред два избора. Или да стане като тях и да се подчини на всесилната Мафия, или да бъде премахнат. Тази Система не само обслужва интересите на други, чужди на България сили. Тази Система е смъртоносна за Българина. И ние също имаме два избора: или да ликвидираме Системата или да се оставим тя да ликвидира нас. Трето няма.

Думата „убийство" звучи страшно, но ние свикнахме с нея, както и с ежедневните кражби, насилия и лъжи. Всъщност това се случва днес, пред очите на Европа и света, систематично, последователно и без капка милост дори към децата и старците! Убива се един от най-старите народи на континента – българският! Унищожават го организирани в партии, движения и други престъпни групи национални предатели и крадци.

И какво ни очаква днес, утре и в близко бъдеще? ГИБЕЛ в една или друга форма!

Ето сега идват нови партийни избори, нови „законни" кражби, нови увеличения на храни, горива, стоки и услуги, както и нова безработица! Това могат „другарите" – това правят! А животът на всеки обикновен данъкоплатец вече не струва дори колкото живота на едно улично куче!

 Все си мисля, че дори глупците и наивниците трябва да си имат клуб, партия или някаква организация, които да им защитават интересите. Защо обаче ние сме неорганизирани? Защо сме беззащитни срещу едно установено, явно и доказано от години зло – ЧЕРВЕНАТА ТОЯГА, под формата на БСП, ДПС, ДСБ, СДС, ГЕРБ и още сто и двадесет регистрирани като партии, метастази на другарите,от бившата номенклатура!За това никой избран на каквито и да е избори, няма да си мръдне скъпия задник и да направи нещо различно от рамката, в която е вкаран. А тя е да не се променя нищо. Защото ако изборите можеха да променят нещо,нашите политици биха ги забранили.Те самите направо си взеха територията наречена България на концесия за продължителен период, без да платят и лев за нея. Самите медии толкова услужливо ни поднасят на час по лъжичка за всеки политик, за семейството от което произхожда и как видите ли толкова съвременните били различни от предишните, независимо от роднинството им. Никой ли не може да направи поне елементарни справки кой на кого е син, брат, сват, внук, за да се види голата истина, че всички са роднини, независимо от партиите, в които се числят. Непрекъснато ни  обясняват как т.нар."демокрация" е това, в което живеем сега, със сегашния политически модел, със сегашните политици. Предишните – тези политици, преди 10.11.89-та,  бяха обявени за лоши, и ние мирно и тихо оставихме този модел, при който за политици ,бяха издигнати децата и внуците им.  Крушата не пада по далеч от дървото си. Народът ни го е казал преди много години, но ние го забравихме. За това сега ще си траем да ни яхат както си искат. Защо ни е да издържаме партии и да плащаме от нашите данъци на едни навлеци да живеят на чужд гръб? Който иска партия да си плаща членски внос и да си я издържа. Не съм съгласен с моите пари да се плаща на някой дори и да съм го избрал с гласа си на избори. Стига му,че получава заплата в парламента. Да, партиите са най-големият генератор на корупция и това ще се види на предстоящите избори. Всеки поставен на избираемо място си плаща и цената няма да е тайна, както не беше и до сега. Платените пари трябва да се избиват, а със законна заплата,няма-как-да-стане!
Затова преди да прекрачим прага на изборната секция,в която ще оставим гласът си,е редно да се замислим и за останалите около нас,и дали нашия избор не е подбуден,от егоизма,лицемерието,и келепира!Узряхме ли за 23 години,и поучихме ли се от грешките си,или ще продължаваме да сме безразлични,към всичко останало което не ни носи някакъв келепир!? Безразличието е първата крачка към разрухата,и втора не ти е нужна!Ако не го направим,пригответе се за нови 4 години "преход" към светлото бъдеще на "демокрацията",поднесена ни от Партийците!!!


Хрисимир Йоцов
Views: 1080 | Added by: Bezpartien | Rating: 5.0/2
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: