Tuesday, 2024-03-19, 5:23 AM
ОЦЕНКА
Rate my site
Total of answers: 16
ВПИСВАНЕ
Main » 2013 » April » 24 » Един бие тъпана, друг обира парсата
10:50 PM
Един бие тъпана, друг обира парсата

Един бие тъпана, друг обира парсата





Не е луд оня който яде баницата,а оня който му я дава,е казал народа!

Но много често го забравяме,и даваме ли даваме!Когато стане въпрос за избори,българина е истински примат!
Като говорим за баница, за да се докопат партийците до нея, бедността у нас трябва да е грижливо поддържана и развивана.
И не обещанията за просперитет, и европейски заплати, а тъкмо бедността на народа е единствената цел и на червените, които са социална партия, ама само в политическата си програма; и на жълтите, които си оправиха положението за по-малко от 800 дни, та сега и децата им са добре; и на кафяво-лилавите, дето все са отгоре; и на сините, дето реваха по площадите, докато не си уредиха и внуците – за всички тях бедността на народа е ключ към успеха.
Щото, ако си бяха казали честно какво искат за себе си и какво го чака народа, щеше ли някой да трие подметки до урните?Със сигурност щеше да има и такива,които да ги трият!
Защото ако утре управляващите решат да ни колят,ще се строим,чинно и ще си чакаме редът,даже ще има и такива които ще се бутат и пререждат да са първи!
Сега, на 12 май обаче предстои един много тежък избор и той е срещу политическия мафиотски елит на България. Това няма да е лесен избор, виждате какво се случва в момента – този октопод е пуснал пипала в цялата ни обществено-политическа система, впрегнати са и продажните медии. Ако погледнем първите страници на „националните" вестници и новинарските блокове на телевизиите ще видим, че в обръщение се въртят и налагат нон стоп само 6 партии, удобни на статуквото. Внушенията са, че за страната нямало друга алтернатива, освен на власт да дойдат пак тези, които съсипаха държавата.
Какво да направим някой ще попита.
Ако искаш да живееш добре, трябва да си готов да дадеш всичко за това. Т.е., ако искаш да бъдеш свободен и независим, трябва да си независим не само думи, но и на дела. Не трябва да чакаме някой друг да ни определя съзнанието и битието. Не трябва да даваме възможност на хората, които през последните 23 години поробиха буквално българския народ (защото българският народ в момента не е свободен) отново да влязат във властта,защото утре пак ще сме ние онези които ще бият тъпана,по улиците,а други ще обират парсата,и ще ни махат от прозорците на Народното събрание,и ще се наслаждават на шоуто.
Трябва да изтрием от политическата сцена имената на онези, които превърнаха България в една евтина полуколония на който дойде тук и на който плаща, без значение дали е от изток, запад, север или от юг.
Нужно е да си спомним, че сме свободни. Че разполагаме със собствена държава, на които всички ние, макар и на хартия, сме собственици.
На 12 май трябва да направим своя избор накъде ще тръгне държавата през следващите четири години. Готови ли сме, събуден ли е вече българинът?

Какво ми е направило впечатление през тези години.
Стича се цялата политическа пасмина, която управлява или иска да управлява държавата. Поднасят се цветя, четат се тържествени  речи, има биене в гърдите и обясняване как съответната партия е едва ли не единственото спасение на България.
Мине ли данданията около вота всички мазни костюмари изведнъж изчезват,и отиват да се редят около партийните трапези,а онзи който ги е избрал на опашка пред трапезариите за социално слаби!Изненадваща, вече и дразнеща, е продуктивността на процеса . Всички така са се устремили към омразния парламент, че поставят електората в шизофренна ситуация.Цялата им работа следва принципа "Стани да седна".

В ход е най-скандалната предизборна кампания от началото на "демократичния" процес в страната.Театралната постановка на тема: слизането долу, при електората, е с презумпцията на виновност. Дори във гръмките предизборни речи има място и за грешките, които властимащи и опозиция за допуснали в близките няколко години,ти да видиш! Но само толкова. Всъщност, ударите под кръста са истинският сценарий. Компроматите "летят" в общественото пространство като лястовички, та електоралните единички съвсем щурнаха кой кой е, кой кого подслушва!

То не са партии, движения, граждански инициативи, коалиции ... все носители на "промяната", все защитници на народа, иначе са досущ като старите, че и по-зле.

Всички претендират да представляват хилядите гневни българи, а и видяхме, че са щедри на обещания. Хората от протестите май не искаха подобно нещо, но ето на - случи се. Системата победи и се готви да погълне всички Янаки Ганчевци и Янко Петровци, докато не ги изплюе или превърне в придатък за поръчки и пощенска кутия на някоя по-голяма партия.

Ако ние като общество сме склонни да приемем, че политическите партии се явяват на тези избори с подписки, в които има дори един фалшифициран подпис или злоупотреба с данните на един български гражданин, какво можем да очакваме да се случи по-нататък. Оттук нататък разказите за купуването на гласове, за контролирането на вота, за опитите за манипулация на изборните резултати в секционните комисии или на други нива стават много реалистични. Ако си тръгнал на избори със стратегия, че нямаш обществена подкрепа, за да събереш въпросните подписи, за да можеш да имаш претенция, че представляваш някакъв интерес, каква би била твоята стратегия да събереш подкрепа, за да имаш избиратели, които да отидат до урните и да отбележат точно твоята партия в интегралната бюлетина. Ами тази стратегия ще е аналогична. След като нямаш подписи в подписката, значи нямаш и избиратели, които да те подкрепят. Това фалшифицира на практика целия процес, развращава го и го корумпира.Но това обществото явно не го разбира!?Много ми се иска по някога да видя всички урни празни,да видим тогава дали ще са толкова щастливи,но няма как да стане!Познаващите законите за гласуване ще потвърдят (ако ги запитате) че е важен броя ВАЛИДНИ ГЛАСОВЕ и печелят тия, за които има най-много правилно подадени валидни бюлетини.Но за кой да гласуваме тогава???

Нали това беше една от уловките на бившата номенклатура, за "демокрация"а именно,населението да бъде разделено и противопоставено ,социално,икономически,политически,и етнически!

- Всички – без никакво изключение – от олигарсите,  са продукт на БКП, ДС или производните им мутри.И е крайно време да сме го разбрали!

Бог да пази България от такива Демократи!


Хрисимир Йоцов



Views: 1484 | Added by: Bezpartien | Rating: 5.0/3
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: