Thursday, 2024-03-28, 5:02 PM
ОЦЕНКА
Rate my site
Total of answers: 16
ВПИСВАНЕ
Main » 2012 » August » 25 » Продават ни законно на еврейте
5:20 PM
Продават ни законно на еврейте

Израел ще наеме плодородна земя у нас

Или направо ще си я купи??? Не гледай умно Българино!!! Или предпочиташ да те наричат евреино??? Или овца заспала???


25.08.2012/Безпартийни

Мюсюлманската секта "Ахмадия" набира членове в България въпреки отказа на три съдебни инстанции да й разрешат религиозна дейност, твърди на първа страница "24 часа"

 
На съвместното правителствено заседание в Йерусалим България и Израел ще договарят срещу плодородни държавни земи да получим финансов ресурс и високи технологии за обработването им, информира "Стандарт".

Министърът на земеделието и храните Мирослав Найденов ще обсъди такъв проект с колегата си. България ще предложи още Израел да инвестира в логистичен център до Пазарджик, където да се съхранява и обработва готовата продукция от плодове и зеленчуци.

Продаваме 154 000 дка пустеещи и маломерни държавни земи, заявява в интервю за "24 часа" Светлана Боянова, зам.- министър на земеделието. Според сега действащото законодателство обаче земята не може да се продава срещу пари, а срещу компенсаторни бонове. В отговор на въпрос Боянова допълва, че към края на 2011 г. държавната земя е 2,245 млн. дка.

"Тези 154 000 дка са около 5%. Да говорим за разпродажба на държавна земя, е абсурдно. Всички освен тези  154 000 дка са отдадени под аренда или са в процес на включване към горската територия, или са публична държавна собственост", уточнява още Боянова.

Мюсюлманската секта "Ахмадия" набира членове в България въпреки отказа на три съдебни инстанции да й разрешат религиозна дейност, твърди на първа страница "24 часа".

Забранената в много държави и смятана за радикална ислямска организация поддържа и сайт в интернет, където качва видеозаписи на проповеди на арабски, но преведени на български. Средно по 500 души дневно посещавали страницата на „Ахмадия".

Има и данни, че емисари набирали членове, като предлагали и материални помощи. От Дирекцията по вероизповеданията към Министерския съвет обяснили, че въпреки че им е отказана регистрация, никой не може да забрани на последователи на сектата да се събират в частни домове и офиси.
Views: 1088 | Added by: Bezpartien | Rating: 5.0/1
Total comments: 0
Name *:
Email *:
Code *: